X-pert

Het X-pert pakket

Met het X-pert pakket van Precision Makers wordt het mogelijk om bestaande machines autonoom werkzaamheden te laten uitvoeren. Het X-pert pakket is een state of the art robotpakket dat betrouwbaarheid combineert met precisie. Het pakket is beschikbaar voor diverse tractoren en maaiers. Met een eenmalige investering realiseert u een duurzame besparing. U bespaart niet alleen op mankracht, maar u vergroot ook de inzetbaarheid van een machine omdat deze dag en nacht kan doorwerken. Ideaal bijvoorbeeld voor het maaien van golfbanen of het spuiten van fruitbomen in de fruitteelt. Daarnaast verkrijgt u de voordelen van werken met GPS; rechte lijnen, strak werk en minder overlap. Als u kiest voor een X-pert pakket van Precision Makers, kiest u voor de meest geavanceerde software en GPS systemen die zich bewezen hebben in de praktijk.

Nooit meer zelf werken

Het X-pert pakket van Precision Makers is geschikt voor tractoren en maaiers. Het pakket zorgt ervoor dat u zelf nooit meer hoeft te werken. Met behulp van de meest geavanceerde software en GPS-systemen is het mogelijk om tot op de millimeter nauwkeurig te werken. Met de precisie van een expert. Een machine met een X-pert pakket kunt u voor alle mogelijke werkzaamheden programmeren. Dit is nog het enige wat u hoeft te doen. Dat maak het X-pert van Precision Makers automatisch het beste pakket dat u kunt krijgen.

Binnen vijf minuten aan de slag

Precision Makers maakt bij X-pert gebruik van Teach & Playback technologie: opnemen en afspelen. Om een bewerking op te nemen werkt u zoals u gewend bent en de machine onthoudt alle handelingen. U moet dan denken aan rijden, sturen, gas geven en zelfs het heffen en zakken van de maaier en het inschakelen van de spuit. Daarna kunt u deze opgenomen route afspelen, zo vaak als u wilt. De machine herhaalt hierbij alle handelingen, precies en onbemand. X-pert heeft voldoende geheugen voor honderden bewerkingen. U bedient het systeem via een bedieningsterminal op de armleuning. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende talen, voorzien van touch screen en 3D weergave van de route. De bediening is zelfs eenvoudiger dan het bedienen van een videorecorder. Binnen vijf minuten kunt aan de slag.

Minder mensen, meer rendement

Slimmer werken verhoogt de productiviteit. Ook in de fruitteelt en op golfbanen. Hier worden regelmatig bewerkingen herhaald, zoals spuiten en maaien. Door uw machine uit te rusten met intelligente X-pert technologie van Precision Makers, laat u in het vervolg dit soort werkzaamheden volledig onbemand uitvoeren. Hierdoor kan er met minder mensen meer werk verzet worden.

Veiligheid boven alles

De machine is voorzien van diverse veiligheidssystemen. Het systeem controleert zichzelf en uiteraard stopt de machine als er zich een obstakel voor de trekker bevindt. Het besturingssysteem brengt u hiervan op de hoogte via SMS.

Automatisch de beste

X-pert maakt gebruik van centimeterprecieze RTK-GPS. Hierdoor bent u verzekerd van het beste eindresultaat. Daar kan geen mens tegenop. Met X-pert op uw trekker of maaier werkt u daarom automatisch het beste.

John Deere met Xpert van Precision makers
Fendt met X-pert pakket precision makers precisielandbouw pl verricht autonoom werkzaamheden